A varázskonyha szemszögéből nézve a 2015. év első megmérettetése az immár 15. alkalommal megrendezett Miklósfai Répaverseny, melyre az idén is beneveztünk. Az idei évben három kategóriába lehetett nevezni , a hagyományos, savanyított répából készített ételek kategóriába, a különleges ételek kategóriába és a répás édességek kategóriába. Csapatunk az első két kategóriát célozta meg, de a helyszínen kiderült, hogy a savanyított répából készült ételünket a különlegességekhez kell nevezni. Máig érhetetlen számomra, hogy miért, hiszen a meghirdetett kritériumokat teljesítettük. Így hát a benevezett mindkét ételünk azonos kategóriába került, ezáltal egymással is versengve...Szerencsére az örömünket ez a kis közjáték sem tudta elrontani, a füstölt csülkös, tejfölös, árpagyöngyös húsgombóccal készített répánkat I. helyre értékelte a zsűri. A másik ételünk „csak" szóbeli dicséretet kapott a zsűritől, amely vajban karamellizált répával töltött csirke volt fűszeres kerekrépa szósszal.

Az oldalt készítette és karbantartja az e-Planet