Az év legnagyobb rendezvénye a „Kocamuri", minden februárban lázban tartja a varázskonyha csapatát. A két napos rendezvény első napja a disznó szétdarabolásával és feldolgozásával telik. Ezen a napon készül a májas hurka, a frissen töltött kolbász, a zsír kisütésével a tepertő, a húsok osztályozása, besózása, a másnapi főzéshez, sütéshez előkészítése. A második napon amíg a hallgatók a kocatúra köreit róják, addig a varázskonyha az esti disznótoros vacsora elkészítésén dolgozik gőzerővel. A vacsora a hagyományos zalai disznótor ízeit, emlékeit hivatott felidézni, nem kis örömet okozva ízlelőbimbóinknak. De a közös vacsora szimbóluma az összetartozásnak, az együtt gondolkodásnak, a közösségformálásnak is. És végül a kínálat: füstölt csülkös, babos répa, májas hurka, sült kolbász, pecsenye, kolbásszal töltött karajszeletek, rántott szelet, pörkölt, sült káposzta.

Az oldalt készítette és karbantartja az e-Planet